Az Office 365 a Microsoft által üzemeltetett felhő alapú, üzleti hatékonyságot növelő szolgáltatás. Középpontjában a népszerű Office programcsomag (Word, Excel, PowerPoint…) áll.

A Microsoft Office 365 Oktatási verziójának A1 változata elérhető az egyetem minden munkaviszonnyal rendelkező oktatója, és minden aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatója számára, egészen a munkaviszony, vagy hallgatói jogviszony megszűnéséig.

Egyetemünkön használatba kerül a MATLAB Campus-WideSuite (CWS) licensz verziója. Ez a licensz minden alkalmazottat és diákot feljogosít a MATLAB teljes csomagjának használatára az egyetemi e-mail-címmel való regisztráció után a https://www.mathworks.com/mwaccount/ oldalon. (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., vagy diákok esetében This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

A Selye János Egyetem felhasználói számára létrehozott eduroam kapcsolódási lehetőség az alábbiakban leírtak alapján vehető igénybe minden, a Selye János Egyetemmel jogviszonyban álló felhasználó számára. A kapcsolódás feltétele, az egyetemi e-mail fiók megléte, amely a @ujs.sk illetve a @student.ujs.sk domainben lett kialakítva.

A regisztráció menete:

Útmutató: hogyan viszonyuljunk a kéretlen/adathalász postához?

Fontos tudnunk, hogy rengeteg kéretlen elektronikus üzenet kerint az interneten. Ezek jó esetben csak reklámok, rosszabb esetban viszont az a lehet a céljuk, hogy adatokat gyűjtsenek rólunk, illetve kicsalják az együttműködésünket ahhoz, hogy mindenféle káros szoftvereket futtassanak a gépünkön. Ily módon pedig biztonsági kockázatot jelentenek.

Néhány szó a központi SafeQ nyomtatási rendszer működéséről. Rövid összegzés:

  1. első lépés: a nyomtatási feladat elküldése (a felhasználói számítógépről történő elküldés)
  2. második lépés: a nyomtatási feladat végrehajtása (nyomtatás)

Az egyetemi mailrendszer mobil eszközről is használható, de ez a szolgáltatás regisztráció-köteles.
Kérjük, amennyiben mobil eszközön is használni kívánja az egyetemi mailrendszert, szíveskedjék ezt jelezni ticket formájában a support.ujs.sk oldalon a E-mail / POP3/IMAP/SMTP hozzáférés kategóriában.

Az oldal funkcionalitásának eléréséhez szükséges belépni az egyetemi azonosítókkal.

K prístupu k funkcionalite stránky sa treba prihlásiť univerzitnými identifikátormi.